Mijn zoektocht

Ik ben altijd op zoek naar meer. Naar nieuwe uitdagingen, naar verhalen en naar het antwoord op: waarom? Ik heb altijd duizend hobby’s gehad, van knuffels maken tot verhalen schrijven en van toneel tot zwemmen. Op school nam ik niet gauw genoegen met een antwoord, ten minste, als het ging om iets wat me interesseerde.

Een zoektocht naar dromen - Carlijn Broers, coach in Zeist

Terug naar mijn dromen

Ik zocht naar oplossingen en inzichten in boeken, therapie, coaching, opleidingen en goede gesprekken met vriendinnen. Want ik weigerde te accepteren dat dit het was. Dat mijn passies en dromen naar de zijlijn van mijn leven werden gedrukt. Stapje voor stapje kwam ik terug bij mezelf – en die stapjes blijf ik nog steeds zetten. Mijn dromen kwamen weer in zicht, ik leerde grenzen aangeven, doelen stellen en mezelf prioriteit geven.

Eén van die dromen is om andere vrouwen te helpen hun eigen dromen weer na te gaan jagen. Ik sta te trappelen om te delen wat ik heb geleerd, uit eigen ervaring, van anderen en uit stapels boeken. En dat met een gezonde dosis creativiteit, liefdevol enthousiasme en droge humor.

Mijn sterke verhaal vertelt dat ik een zoeker ben, die veel waarde hecht aan groei en die gelooft in grote dromen. Wat is jouw verhaal?

Professionaliteit

De opleidingen die ik heb gevolgd:

zijn Creatieve Therapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Coach Foundation bij GORT Coaching. Daarnaast heb ik cursussen gevolgd voor narratieve therapie bij Civas en cognitief gedragstherapeutisch werken bij Forta.

  • Creatieve Therapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hier leerde ik veel over hoe mensen werken en hoe je kunt voelen wat veranderen is.
  • Coach Foundation bij GORT Coaching. De belangrijke basis, zo kan ik jou helpen om snel te groeien.
  • Narratieve Therapie bij CIVAS. Deze cursus draaide om levensverhalen. Ik heb geleerd hoe ik die kan inzetten voor meer inzicht en een écht nieuwe kijk op jezelf.
  • Cognitief Gedragstherapeutisch Werken bij Forta. Met deze cursus leerde ik hoe je meteen in actie kunt komen door te gaan doen, en zo anders te gaan denken over obstakels.
Carlijn Broers - coach in Zeist