Workshop VisionBoek Maken

Doe mee met de workshop

  Voor welke datum wil je je aanmelden?

  Ontdek waar jouw behoeften liggen

  Jij staat altijd voor iedereen klaar, en soms vergeet je daarbij de belangrijkste persoon: jijzelf! Door stil te staan bij jouw behoeften, kun je ze leren integreren in je dagelijkse drukke leven.

  Wat we gaan doen

  In twee uur tijd ga jij je behoeften in kaart brengen, focussen op wat jou nu bezighoudt en een intuïtief plan maken om jouw behoeften de ruimte te geven. Dan ga je creatief aan de slag met knippen, plakken en scheuren om beelden, teksten en symbolen samen te brengen. Een zelfgemaakte leren omslag eromheen en jouw visionboek is klaar!

  Een kompas naar balans

  Met dit visionboek op zak, heb jij altijd een kompas dat jou de weg wijst naar een leven met meer ruimte voor jou en wat je echt nodig hebt. Zo krijgt zelfzorg een goede plek in jouw agenda.

  Praktische informatie

  Locatie
  LabLou: Weteringlaan 1 Zeist/De Bilt
  In het atelier van De Tassenfabriek

  Tijd
  De workshop duurt ongeveer 2 uur.

  Duurzaamheid
  Het leer dat we gebruiken is een restproduct uit de tassen- en schoenenindustrie. Het zou anders weggegooid worden. Door jouw visie te beschermen met een stevig materiaal als leer, geef je je onderbewuste ook het signaal dat je je behoeften serieus neemt.

  Investering
  €37. Dit is inclusief materiaal, koffie en thee.

  Carlijn en Jeannemiek aan het werk aan de tafel

  Jeannemiek en Carlijn staan voor je klaar!

  Jeannemiek is oprichter van De Tassenfabriek. Zij heeft een atelier in Zeist waar ze leren tassen maakt en workshops geeft.

  Carlijn coacht vrouwen naar meer ruimte voor zichzelf in haar praktijk Sterke Verhalen. Zij werkt met ervaringsgerichte werkvormen en vanuit de rode draden die jouw levensverhaal vormen.

  Doe mee met de workshop

   Voor welke datum wil je je aanmelden?