Bent u als werkgever, huisarts, praktijkondersteuner of bedrijfsarts op zoek naar een goede plek voor uw collega of patiënt? Ik bied ondersteuning bij het verbeteren van de werk-/privébalans, versterken van zelfzorg en vergroten van de veerkracht en flexibiliteit.

Veel vrouwen die werken in zorg & welzijn zijn sterk voor anderen maar lopen zichzelf daarbij nog wel eens voorbij. Een coachtraject dat zich richt op grenzen stellen, behoeften leren (h)erkennen en energie reguleren kan dan helpen.

Hoe ik help

Met jarenlange ervaring in diverse zorginstellingen en opleidingen in dramatherapie en coaching heb ik een ervaringsgerichte werkwijze ontwikkeld. Ik laat mensen voelen en inzien wat er gebeurt, welke rode draad er loopt en vooral hoe het anders kan.

Mijn ervaring en werkwijze komen het best tot hun recht bij vrouwen die wel wéten hoe het moet, maar toch tegen zichzelf aanlopen op de volgende vlakken:

 • Onrustig hoofd, veel piekeren
 • Stress omtrent werk & privé
 • Patronen van zichzelf voorbij lopen
 • Grenzen niet goed aangeven

Contact

  Waarom doorverwijzen?

  Waarom zou ik mijn collega of patiënt doorverwijzen naar Carlijn?

  • De stap naar een psycholoog is te groot, maar er moet wel iets veranderen
  • Het ervaringsgerichte werken zorgt voor een goede integratie van gedragsveranderingen
  • Degene die je wilt doorverwijzen is gemotiveerd om met haar hulpvraag en klachten aan de slag te gaan, en wil niet op een ellenlange wachtlijst komen te staan
  • Degene die je wilt doorverwijzen kan door de aanhoudende stress in haar leven uitvallen, werkplezier verliezen of productiviteit verliezen

  Wat anderen zeggen

  Wat ik fijn vond aan de begeleiding is dat Carlijn goed kan luisteren zonder oordeel. Ik voelde me op mijn gemak en gewaardeerd. Ze stelde de vragen die er toe deden waardoor ik weer nieuwe wegen in kon slaan. Samen met haar begrip zorgde dat er voor dat dingen minder zwaar en behapbaarder werden. Al met al een waardevol coachingstraject.
  Anne Lotte
  I like the way Carlijn worked with me. She made me feel seen and heard. The coaching program helped me to identify my dreams, strengths and weaknesses. I learned a lot more about myself, my traits and what I value in life. I learned how to see a pattern going on inside me when a problem comes up and learn how to ask myself questions so that I can see things more clearly.
  H.
  Heel erg bedankt voor het coachingstraject! Het heeft me vooral gesteund in het conflict met een collega en inzicht gegeven dat ik meer voor mezelf moet kiezen in ’t werk.
  Heleen

  Contact